Lieke van Lexmond niet terug bij Mark van Eeuwen

24 juli 2013 13:10 | sterren | Door Televizier

Vanochtend kopte de Telegraaf groot dat Lieke van Lexmond terug zou zijn bij haar ex Mark van Eeuwen. De actrice/presentatrice reageert nu op al deze roddels.

"Ik neem het allemaal niet meer te serieus" laat Van Lexmond weten aan 3FM. "Ik ben altijd blij dat de krant het sneller weet dan ik zelf." Hiermee lijkt Lieke alle roddels over haar en Mark te ontkennen.

Telegraaf

Lieke van Lexmond en Mark van Eeuwen hadden een relatie van 2007 tot en met 2009. De Telegraaf berichtte vanmorgen dat de liefde tussen de twee weer was opgebloeid tijdens een weekendje Cannes. Ook zouden er "opmerkelijke foto's" van Lieke en Mark in de omloop zijn. Hierop reageert Van Lexmond vrij luchtig: "Nou, ik hoop dat die een beetje oké zijn, van een leuke positie genomen."

Leuk weekend Cannes

Lieke laat aan de radiozender weten dat zij en Van Eeuwen inderdaad een leuk weekend hebben gehad, maar dat de liefde geen nieuw leven is ingeblazen. Het is dan ook "vrij onmogelijk" dat er foto's zijn gemaakt waarop de twee soap collega's aan het zoenen zijn. "Maar ik weet natuurlijk niet welke nieuwe datum ze eronder zetten. Ik heb natuurlijk heel veel gezoend met hem."

Eerder liet Lieke van Lexmond nog weten nog steeds te geloven in de liefde.

Meer over