Zus Jetteke gaat door

Lieke van Lexmond stopt met bedrijf Moonsisters

2 augustus 2023 09:45 | sterren | Door Tessa Kok

© ANP Kippa
Lieke van Lexmond heeft bekendgemaakt dat ze gestopt is met Moonsisters, het bedrijf dat zij samen met haar zus Jetteke van Lexmond runde. Dat nieuws deelde de presentatrice dinsdag op Instagram.

Moonsisters

Het bedrijf Moonsisters onderzoekt en deelt informatie om mensen terug te brengen naar de kern en hen te verbinden met het ritme van de natuur. De onderneming komt ieder jaar met een Moon Calendar op de markt, waarin iedere dag van het jaar de energie van de Maan omschreven wordt in combinatie met de sterrenbeelden en stand van de planeten.

Daarnaast zijn er op de website van het bedrijf beautyproducten, edelstenen en kleding te koop. Eerder kwam het bedrijf in opspraak toen De Keuringsdienst van Waarde ontdekte dat de edelstenen van het bedrijf nep waren. Daarnaast stopte Rituals de samenwerking met de zussen toen er ophef ontstond over dat Lieke en Jetteke tegen het vaccinatiebeleid waren.

Gestopt

Dinsdag maakte Lieke bekend dat ze stopt met het bedrijf en dat haar zus Jetteke doorgaat. ''Iets dat begon uit een enorme nieuwsgierigheid naar de kracht van de natuur en de maan, werd een prachtig bedrijf waarmee we nationaal en internationaal mooie successen hebben behaald. Ik ben superdankbaar voor alle lessen, het plezier, de lieve mensen op ons pad, het grote avontuur, maar ik voel de behoefte nieuwe en oude passies weer meer de ruimte te geven'', schrijft Van Lexmond bij een foto van zichzelf en haar zus. 

''Met trots geef ik het stokje volledig over aan co-founder en mijn lieve zus Jetteke Van Lexmond die met veel enthousiasme en nieuwe plannen Moonsisters voort zal zetten'', plaatst ze verder nog in haar bericht. Lieke laat nog niets uit over wat haar toekomstplannen zijn.

Meer over