Lieke van Lexmond verlengt contract RTL 4

Lieke van Lexmond is nog minimaal drie jaar te zien bij de commerciële televisiezender RTL 4. De presentatrice is dolblij.

Lieke van Lexmond gaat een mooie toekomst tegemoet. De presentatrice zette onlangs een kleine spruit op de wereld, en ze schittert nog minimaal drie jaar op de Nederlandse televisie.

RTL 4

Lieke van Lexmond maakte het nieuws donderdagavond bekend in RTL Boulevard. “De laatste drie jaren waren geweldig en ik verheug me op de komende drie. Het lijkt me heerlijk om een programma te maken waarin je op pad gaat. Waarin je denkt aan vroeger, zoals Hart In Actie. En drama, vergeet niet hoeveel drama er is op RTL 4.“

Lieke van Lexmond

Lieke van Lexmond verwacht dat ze haar werk prima kan combineren met het moederschap. “Ik heb alles goed voor hem geregeld. Voor iedere werkende moeder zal het een uitdaging zijn.”, vertelt ze.

Lieke van Lexmond werd vanwege haar zwangerschap vervangen door Yolanthe als presentatrice van Expeditie Poolcirkel. Televizier sprak met de voetbalvrouw over dit ijskoude avontuur.

Meer over:

Reageren