Koffers weer inpakken

Lil Kleine moet toch terug naar de gevangenis

28 februari 2022 20:14 | sterren | Door Esther Hut

© ANP

Lil Kleine heeft vanmiddag van de rechtbank in Amsterdam te horen gekregen dat hij toch terug moet naar zijn cel na het mishandelen van zijn verloofde Jaimie Vaes.

 

De rechtbank oordeelde dat de rapper de komende veertien dagen in ieder geval achter tralies moet doorbrengen. Dat laat de rechtbank op Twitter weten. “De raadkamer heft de schorsing van de voorlopige hechtenis van een 27-jarige man op. De raadkamer is van oordeel dat er voldoende ernstige bezwaren zijn voor poging tot zware mishandeling.”

Ernstige bezwaren

Lil Kleine liep de afgelopen twee weken nog op vrije voeten, in afwachting van het onderzoek, maar daar stak het Openbaar Ministerie een stokje voor. Het OM wilde juist dat de rapper achter tralies gehouden werd, zolang het onderzoek loopt omdat er volgens hen voldoende ernstige bezwaren zijn om Lil Kleine vast te houden. Daar is de rechtbank het nu mee eens.

Geen reactie

Lil Kleine kwam gisteravond terug uit Ibiza om vandaag zelf de uitspraak bij te wonen met zijn advocaat. Zijn advocaat laat overigens weten geen reactie te geven op de uitspraak.

Meer over