Linda de Mol baalt van lekkend studiopubliek

Linda de Mol is niet te spreken over mensen uit het publiek van Linda's Zomerweek die ver voor de uitzending al nieuwtjes naar de media lekken.

Linda deed haar beklag bij Radio 538 waarin ze dieper op de productiemethode van haar praatprogramma in ging. 

"Niets zeggen"

Linda's Zomerweek wordt aan het begin van de zomer al opgenomen, hierdoor is een zekere geheimhouding noodzakelijk anders zijn eventuele onthullingen allang oud nieuws tegen de tijd dat de aflevering op televisie komt. Tijdens de opnames vraagt Linda dan ook aan haar publiek om niets van wat ze horen naar buiten te brengen of op social media te delen. Ook dat is dit jaar niet helemaal gelukt. "Blijkbaar is dat erg moeilijk", merkte de presentatrice op.

Later opnemen geen optie

Toch is Linda niet van plan om haar programma om die reden pas veel later op te nemen. "Stel dat we in augustus opnemen, dan zijn alle mensen die we graag willen spreken nog op vakantie. Dan hebben we geen leuke gasten. Het is kiezen tussen actueler zijn of de gasten hebben die je wilt. En we hebben topgasten!". Overigens lijkt het lekkend publiek geen directe invloed te hebben op de kijkcijfers van de show. De eerste aflevering was goed voor een hele mooie 1.3 miljoen kijkers.

Reageren