Terugkeer Miljoenenjacht onzeker

Linda de Mol breekt enkel bij ongeluk

22 juli 2023 18:37 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Het zit Linda de Mol de laatste maanden niet mee. Nadat de presentatrice vorige maand haar hand brak raakte ze afgelopen week bij een valpartij gewond aan beide benen.

Linda doet op haar eigen website uit de doeken waarom ze opnieuw in de lappenmand is beland.

Ambulance

Afgelopen woensdag verliet ze het huis van een vriendin en miste ze een traptrede waardoor ze onderuit ging. Uiteindelijk moest er een ambulance aan te pas komen omdat de presentatrice korte tijd het bewustzijn verloor en niet meer op haar benen kon staan. 

Enkelbreuk

Eenmaal in het ziekenhuis bleek na onderzoek dat ze haar linkerenkel heeft gebroken en dat haar rechtervoet gekneusd is. Normaal gesproken zou de 59-jarige quizkoningin zich op krukken kunnen redden, maar ze kampt nog altijd met een gebroken middenhandsbeentje waardoor ze haar hand niet teveel mag belasten.

Miljoenenjacht

Linda's herstel gaat enkele weken duren. Dat valt lastig te combineren met haar werkschema: in augustus staan opnames voor een nieuwe reeks Miljoenenjacht op het programma. Maar neerdalen van een showtrap met de kofferdames en heren is er voorlopig niet bij. 

Linda laat op haar site weten in ieder geval niet met naaldhakken aan te presenteren. "Ik weet niet wat het universum mij wil zeggen: misschien dat ik rust moet nemen?"

Meer over