In haar eigen tijdschrift

Linda de Mol doorbreekt stilzwijgen en zweert: 'Ik wist helemaal van niets bij The Voice'

19 september 2022 16:41 | sterren | Door Janine van Rooden

© ANP Kippa/Koen van Weel

Linda de Mol vindt het de hoogste tijd om het stilzwijgen te doorbreken. Ze vertelt voor het eerst uitgebreid over hoe ze de maanden na de onthullingen rondom The Voice en haar ex-vriend Jeroen Rietbergen heeft beleefd. 

En dat doet ze in haar eigen woorden én in haar eigen tijdschrift Linda.

Tim Hofman

"12 januari 2022. Ik zou die avond risotto maken, weet ik nog, maar het was de dag waarop de mail van Tim Hofman in één vernietigende klap alles veranderde", begint Linda haar verhaal.

Ze vertelt hoe hierdoor de grond onder haar voeten verdween. "Dat iemand waar je zo ontzettend van houdt zich zo blijkt te hebben misdragen bij jonge vrouwen... dat brengt een bak verdriet en woede, verbijstering en onbegrip met zich mee die ik hier niet eens kan beschrijven."

De presentatrice wil de mensen nog eens op het hart drukken dat ze echt van niets wist. "Ik wist, en dat zweer ik op allebei mijn kinderen, helemaal van niets bij The Voice."

Lees ook: Tim Hofman heeft Linda de Mol nooit gesproken over The Voice-rel

Jeroen Rietbergen

Voor alle mensen die nieuwsgierig zijn naar de huidige status van haar relatie met Jeroen Rietbergen schrijft ze: "We zijn beslist niet weer bij elkaar. We praten af en toe. Met hulp van een therapeut, omdat er nogal wat gebeurd is. Ik hoop dat dat mag."

Haat en steun

Linda heeft het erg zwaar gehad met alle haat die ze via social media tot zich kreeg en sluit niet uit dat het na dit verhaal ook weer los kan barsten. "Ik neem de consequenties op de koop toe (...) Ik hou me vast aan mijn nieuwe motto: de lieve mensen zijn met meer."

Want ondanks alle negatieve berichten kreeg ze toch ook veel steun. "Al die lieve mensen, duizenden echt, die de moeite hebben genomen mij te steunen door mij een kaartje, brief of mail te sturen. Het is écht zo: de lieve mensen zijn met veel en véél meer, je hoort ze alleen minder." Voor Linda waren die mensen 'de grootst denkbare troost'.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door LINDA. (@linda)

Meer over