Linda de Mol en Jeroen Rietbergen zien af van juridische stappen

Linda de Mol en haar vriend Jeroen Rietbergen zien af van juridische stappen tegen weekblad Weekend. Het blad schreef dat Rietbergen vreemd zou gaan.

Begin september meldde Weekend dat Jeroen Rietbergen een affaire zou hebben met Echt Gooisch Meisje Renée Gunning. Dezelfde dag liet Jeroen in een verklaring weten dat er niets waar was van het verhaal. Zelfs Renée Gunning, die volgens Weekend de hele affaire aan hun had opgebiecht, meldde dat het artikel "vol onwaarheden en feitelijke onjuistheden zat".

Geen juridische stappen

Renées verklaring speelt volgens Linda's management een grote rol bij het besluit om af te zien van juridische stappen. Daarnaast laat het management weten: "Een procedure zou de media-aandacht enorm versterken. In het belang van de kinderen hebben we uiteindelijk de beslissing genomen het hierbij te laten."

LINDA.

Hiermee lijkt de rust weer teruggekeerd in huize De Mol. Kan Linda lekker genieten van het succesvolle Ik Hou van Holland, dat nog steeds de favoriet van de zaterdagavond is. Daarnaast bestaat haar tijdschrift LINDA. vandaag 10 jaar.

Reageren