Statement

Linda de Mol verbreekt relatie met Jeroen Rietbergen

17 januari 2022 12:29 | sterren | Door Esther Hut

© ANP Kippa

Linda de Mol heeft haar relatie met Jeroen Rietbergen verbroken. Dat heeft de presentatrice zojuist in een statement op Linda.nl laten weten.

Reden van de breuk is het seksueel grensoverschrijdende gedrag van Rietbergen bij The Voice of Holland.

Nachtmerrie

“Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie. Er zijn zo ontzettend veel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had en waarvan ik, omdat ze anoniem zijn, niet weet wat waar is en wat niet.”

“Ik heb inmiddels mijn relatie verbroken, Jeroen woont niet meer bij mij. Mijn werkzaamheden leg ik de komende tijd neer in de hoop dit een plek te kunnen geven en ik vraag iedereen mijn gezin met rust te laten.”

"Dank voor alle lieve en begripvolle berichten en appjes, dat is het enige dat een beetje troost biedt als je hart gebroken is."

Jeroen Rietbergen

Rietbergen kwam afgelopen weekend in het nieuws wegens ongepast gedrag achter de schermen bij The Voice of Holland, waar hij bandleider was. Dat kwam uit na onderzoek van het programma BOOS van Tim Hofman.

Een jaar geleden kreeg de redactie van BOOS berichten over seksueel overschrijdend gedrag van diverse mensen bij The Voice of Holland. De vermeende daders werden de afgelopen week benaderd voor een reactie op de aantijgingen.

 

Meer over