Opvolger bekend

Linda de Mol vervangen in SBS6-show De Quiz van het Jaar

8 december 2022 13:37 | sterren | Door Judith Regeling

© Roy Beusker
Linda de Mol zal ook het jaar niet afsluiten met een 'gezellige' tv-quiz. De presentatrice is namelijk vervangen in De Quiz van het Jaar, dat afstamt van haar programma Deze Quiz is voor Jou.

Dat blijkt uit de plannen van Talpa voor de feestdagen. Haar plek wordt ingenomen door Harm Edens.

De Quiz van het Jaar

Afgelopen jaar sloot Linda de Mol nog wel het jaar af met De Quiz van het Jaar. In deze spelshow, die perfect voortborduurt op Deze Quiz is voor Jou, stelde de presentatrice Nick Schilder, Rob Kemps, Tjitske Reidinga en Richard Groenendijk maar liefst zestig vragen over het jaar 2021. Dat ging dus toen nog onder meer over de #FreeBritney-beweging, de eerste coronavaccinatie en de laatste Formule 1-race van Max Verstappen. 

Harm Edens

Dit jaar komt er weer een gloednieuwe versie, maar die wordt dus niet gepresenteerd door Linda. Ditmaal is de eer aan Harm Edens om samen met zijn vier bekende gasten en een studio vol studenten terug te blikken op het jaar 2022. En het is misschien ook maar goed ook dat Linda het zelf niet gaat doen, want wie weet komt de rel rondom The Voice-rel ook nog wel ter sprake inclusief de hele nasleep. Wie de bekende gasten zijn, is vooralsnog niet bekend.

De Quiz van het Jaar is op dinsdag 27 december om 20:30 uur te zien op SBS6.

 

Meer over