Linda de Mol verwacht tv-flop

Linda de Mol lijkt elk televisieprogramma in goud te veranderen, al denkt de presentatrice daar zelf anders over. De blondine rekent op een kijkcijferflop.

Linda de Mol behoort tot de tien meest invloedrijke personen in de Nederlandse media, maar dat is geen garantie voor een kijkcijferhit. De presentatrice verwacht dat een van haar programma’s binnenkort gaat floppen.

Linda de Mol

Linda de Mol weet precies hoe het voelt als een programma niet aanslaat bij het grote publiek. In 1998 presenteerde ze het programma Homerun. “Dat programma was in Duitsland een enorme hit, maar in Nederland keek niemand er naar.  De laatste jaren heb ik dat soort flops niet meer gehad. Maar dat maakt percentueel gezien de kans best groot dat ik binnenkort weer iets ga doen dat niet aanslaat”, vertelt ze aan het aan ANP.

Flop

Linda de Mol vindt het nog altijd spannend als ze een nieuw programma gaat presenteren. De kans dat een tv-show flopt blijft namelijk aanwezig. “In de periode dat mijn broer Talpa begon heb ik best veel programma’s gemaakt waar ik nog steeds achter sta en waar ik nog steeds niet van begrijp waarom ze niet aansloegen”, aldus De Mol.

Linda de Mol vierde onlangs het zilveren jubileum van RTL in een speciale uitzending van Ik Hou Van Holland.

Reageren