Linda de Mol wil Filemon Wesselink als 'kofferman'

21 Maart 2016 14:25 | sterren | Door Televizier

© Annemieke van der Togt/BNN

Linda de Mol heeft wel oren naar een stel lekkere koffermannen in Miljoenenjacht. En wat haar betreft hoort Filemon Wesselink daarbij. 

"Filemon is bezig met het perfecte lichaam te creëren, dus ik dacht misschien wil hij wel met ontbloot bovenlijf zo'n koffer naar beneden komen dragen", vertelt Linda aan RTL Boulevard. 

Hilarisch 

Filemon is momenteel hard aan het trainen voor een strak lichaam voor het BNN-programma Filemon Staat Strak. Hij wil voldoen aan het schoonheidsideaal en lijken op mannen als Waldemar Torenstra en Arie Boomsma. Daarvoor grijpt hij naar de anabolen steroïden.  "Dat lijkt me hilarisch. Hij probeert de perfecte body te krijgen, dus van mij mag hij komen hoor. Mét een koffertje." 

260.000 likes 

Linda gaf gisteren in Miljoenenjacht gehoor aan de wens van blogster Johanna Kommerie om een keer koffermannen te gebruiken in plaats van de gebruikelijke dames. De presentatrice vindt het een goed idee, maar eist wel 10.000 likes per kofferguy. Het Facebookbericht moet dus 260.000 likes krijgen voordat het hele spektakel doorgaat. 

Meer over