Linda de Mol wil Johnny niet interviewen

Het lijkt Linda de Mol verschrikkelijk om Johnny de Mol te interviewen. ‘’Ik kan niet mijn eigen neef gaan zitten interviewen. Dat gaat me echt te ver.’’

Linda de mol begint maandag met een nieuwe reeks Linda’s Zomerweek. De presentatrice vindt het al maf om haar goede vriendin Lies Visschedijk te interviewen, laat staan haar directe familielid. “Lies is een heel goede, dierbare vriendin, waar ik alles van weet. Dat is heel raar interviewen. Johnny heb ik echt niet op mijn lijst’’, vertelt ze aan RTL Boulevard. Helaas komt Johnny in het programma dus niets vertellen over zijn nieuwe liefde.

Linda de Mol

Linda de Mol vindt het, ondanks haar ervaring, lastig om vrienden te interviewen. “Wat kan ik wel zeggen en niet vertellen? Het is ook lastig als je iets vraagt waar je het antwoord al op weet”, aldus de blondine. 

Linda’s zomerweek

Linda wil van het zomerprogramma geen ingewikkelde talkshow maken. “Ik wil een zomeravondprogramma maken waarin je het leven doorneemt met je gasten zoals je dat zou doen als je buiten op het terras zit, een glas rosé opentrekt en toevallig een goed gesprek krijgt.” 

Kijkcijfers

Linda hoop meer kijker de trekken van vorig seizoen. “Ik hoop niet dat er een hittegolf is in die derde week van augustus, want dan zitten mensen rustig tot elf uur buiten. Ik wil ze wel graag na negenen voor de televisie.”

Linda de mol is tevens het brein achter de titel van de reallifesoap over het huwelijk van Patty Brard.

Reageren