Donkere dagen voor kerst...

Linda de Mol ziet als een berg op tegen de feestdagen

14 november 2022 20:01 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Wat Linda de Mol betreft kan het niet snel genoeg januari zijn. De presentatrice laat in haar eigen blad weten dat ze na alle persoonlijke tegenslagen vreselijk opziet tegen de komende feestdagen.

Linda de Mol windt er in haar column in de nieuwe LINDA. geen doekjes om: voor het eerst in haar leven ziet ze op tegen de feestdagen. Ze ondergaat nog liever een wortelkanaalbehandeling dan dat ze denkt aan Kerst en oud en nieuw.

Jeroen Rietbergen

Dit heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat haar leven in 2022 zowel zakelijk als privé volledig overhoop is gehaald. Het begon op 20 januari van dit jaar toen BOOS naar buiten bracht dat haar partner Jeroen Rietbergen zich herhaaldelijk schuldig heeft gemaakt aan grensoverschrijdend seksueel gedrag bij The voice of Holland. Hierdoor kwam hun relatie ten einde.

Five Live

Linda was zo kapot van de breuk dat ze zich maanden terugtrok uit de publiciteit. Pas na de zomer keerde ze terug op televisie. Haar comeback bij Miljoenenjacht werd als vanouds goed ontvangen, maar haar nieuwe dramaserie Five live waarin ze een presentatrice speelt met een overspelige ex bleek een fikse kijkcijfersof

Slingers

Al met al is Linda klaar met 2022 en dat vindt ze jammer, want ze houdt van kerst: "Ja, je moet in het leven altijd zelf de slingers ophangen, ik weet het, maar de donkere dagen voor kerst en die twee feestdagen zelf duren vast eindeloos lang als ze je er continu pijnlijk aan herinneren hoe anders je leven een jaar geleden was."

Advies

De Mol is niet alleen, zo weet ze uit onderzoek dat 60 procent van de mensen de decembermaand moeiijk vindt. Daarom heeft de miljonairsvrouw goed advies voor al haar lotgenoten: "Hang een paar slingers voor een ander op, daar word je blij van. En wat jezelf betreft: flikker Instagram met de picture perfect-foto’s van shiny happy people een tijdje van je telefoon en bedenk dat we met een heleboel zijn die het leven om welke reden dan ook even niet zo fijn vinden."

Meer over