Invloed op shoot in Het Perfecte Plaatje

Linda Hakeboom merkt nog altijd gevolgen van bestralingen

16 november 2022 15:32 | sterren | Door Marjolein Vos

© ANP KIPPA/Sem van der Wal
Al weken doet Linda Hakeboom het goed in Het Perfecte Plaatje. Ze scoort torenhoge cijfers en komt met originele ideeën. Dat dit niet altijd makkelijk is voor de tv-presentatrice en regisseuse blijkt vanavond in het programma.

De deelnemers zijn te gast bij de Oranje-waterpolomannen. Bij waterpolo komt veel actie en kracht kijken en dat is precies wat de BN’ers van dichtbij moeten vastleggen.

Bestralingen

Hakeboom kreeg in 2020 de diagnose borstkanker waarna ze chemo kreeg en ook 20 bestralingen. Die bestralingen zorgen er tot op de dag van vandaag voor dat ze een hele pijnlijke linkerarm, -schouder en borstbeen heeft. Het is een ontsteking in haar schouder vertelt ze in de uitzending. In het zwembad gaan wil ze graag voor de shoot, maar het is eigenlijk geen doen. Een van de waterpolospelers wil haar nog laten drijven op een vlot, maar ook dit doet voor haar veel te veel pijn. "Soms bevestigt het gewoon dat ik toch nog steeds beperkt word. En dan merk ik van: het is leuk dat je klaar bent met behandelingen, maar het is echt nog niet weg", vertelt ze geëmotioneerd in de camera. "Ik probeer het iedere keer maar en dan zie ik wel hoever ik kom. En deze keer was het iets te veel."

Linda’s Kankerverhaal

In 2021 mocht Hakeboom een Televizier-Ster in ontvangst nemen. Ze maakte over de behandeling de online videoserie Linda's Kankerverhaal. Ze gaf een emotionele krachtige speech.

Het Perfecte Plaatje zie je iedere woensdag om 20.30 uur op RTL 4.

Meer over