Heftig!

Liza Sips vertelt openhartig over waarom ze deelnam aan Expeditie Robinson

4 oktober 2022 15:38 | sterren | Door Judith Regeling

© Videoland
De meeste BN'ers zeggen 'ja' tegen de makers van Expeditie Robinson omdat ze op zoek zijn naar avontuur of spanning. Liza Sips had echter een heel andere reden, zo blijkt vandaag.

Aan RTL Boulevard vertelt de gisteren afgevallen kandidaat hoe het werkelijk zit.

Expeditie Robinson

Als je voormalig GTST-actrice Liza Sips een paar jaren geleden had verteld dat ze in 2022 mee zou doen aan Expeditie Robinson, had ze je vast en zeker uitgelachen. Ze heeft immers in het verleden al vaker 'nee' gezegd tegen een deelname. "De aanvraag was weleens voorbijgekomen, maar toen zei ik ook: 'Je mag me van alles vragen, maar deze ga ik niet doen', zo vertelt ze nu openhartig. "Toen werd ik moeder en werd het op een gegeven moment het verhaal van: ik laat mijn baby's echt niet achter". Toch kwam ze daar dit jaar op terug.

_______________________________________________________________________________

Elke dag de beste tv, film en serie-tips direct in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

_______________________________________________________________________________

Liza Sips

Eigenlijk met een enorm verdrietige reden, zo vertelt ze vandaag. "De hoofdreden dat ik 'ja' heb gezegd op Expeditie Robinson is omdat er vorig jaar een voorstadium van baarmoederhalskanker is geconstateerd. Dat was een spannend jaar: je bent continue aan het wachten op uitslagen en het was steeds slechter dan ik verwachtte en hoopte. Ik wachtte dus eigenlijk op een positieve uitslag en die kwam. Het gaat dus inmiddels weer helemaal goed met mij.

Kansen grijpen

Een week na die uitslag werd ze - geheel toevallig - weer gevraagd voor Expeditie Robinson. "Toen dacht ik: jeetje man, dit ga ik gewoon doen. Dit is zo'n avontuur en een cadeau voor mezelf. Het leven is zo kort, dus grijp de kansen die je wil grijpen. Leef je beste leven. Dat dit zo samenviel, toen dacht ik: Ik moet gewoon 'ja' zeggen." En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

Bekijk hier het hele interview.

Expeditie Robinson is iedere maandag om 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over