Lodewijk Hoekstra denkt aan stoppen met Eigen Huis & Tuin

3 Maart 2016 10:17 | sterren | Door Televizier

© Nick van Ormondt

RTL-tuinman Lodewijk Hoekstra kan niet echt wennen aan de nieuwe opzet van Eigen Huis & Tuin en denkt er zelfs aan om het programma gedag te zeggen. 

De tuinman moet sinds dit seizoen zijn werk delen met Boer Zoekt Vrouw-deelnemer Tom Groot. Hierdoor is Lodewijk minder druk en minder vaak te zien in het klusprogramma. Ook is het presentatieteam gegroeid van drie naar zes mensen. 

Eigen ding 

Hij denkt erover na om te stoppen omdat hij vindt dat hij meer kan en zich niet thuisvoelt in het huidige format. "Ik denk dat ik heel veel kwaliteiten heb en dat heb ik in die twaalf jaar ook bewezen, maar daar wordt niet altijd genoeg gebruik van gemaakt en dat is jammer. Dus dan ga ik mijn eigen dingen doen en dat is jammer voor Eigen Huis & Tuin", zegt Lodewijk tegen Shownieuws. 

Heimwee 

Hij mist de vroegere tijden, toen het team nog klein was. “Ik heb af en toe gewoon wel eens een beetje heimwee naar hoe het was. Maar dat kan ook aan mij liggen. Ik doe het al 12 jaar. Misschien doe ik het gewoon al te lang en moet ik andere dingen gaan doen. Je moet af en toe ook wel vernieuwen, dus het is een dubbel gevoel.”

Meer over