Heftig

Loiza Lamers in ziekenhuis opgenomen na verkeersongeval: 'De automobilist is doorgereden'

5 mei 2022 12:05 | sterren | Door Janine van Rooden

© ANP Kippa/Robin Utrecht

Loiza Lamers is woensdagavond het slachtoffer geworden van een verkeersongeval. Het model werd aangereden door een auto toen ze door Amsterdam fietste. De automobilist is doorgereden.

Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. Na de aanrijding kwamen de hulpdiensten ter plaatse en werd ze afgevoerd naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Vandaag geeft Loiza in haar Instagram Stories een update over haar toestand.

Geschrokken

Loiza begint haar verhaal met goed nieuws, want er is gelukkig geen blijvend letsel. "Ik wil beginnen met het feit dat ik redelijk oké ben en dat ik op wat flinke kneuzingen en blauwe plekken na er echt heel goed vanaf ben gekomen!" Ze geeft aan flink geschrokken te zijn van het ongeval. "Voor nu is het vooral even bijkomen." Dat de automobilist is gevlucht is haar niet in de koude kleren gaan zitten. "Dat doet wat met je. Gelukkig wordt dat opgelost door de politie."

Lees ook: Loiza Lamers is de nieuwe presentatrice van Holland's Next Top Model

Dankbaar

Het model laat weten de hulpdiensten en omstanders erg dankbaar te zijn. "Ik wil de politie Amsterdam, de omstanders en het ambulance- en ziekenhuispersoneel bedanken voor de onwijs lieve en goede zorgen." Ze sluit haar bericht af met een hartje.

Meer over