'Was enorm neerslachtig'

Loretta Schrijver had uitzaaiingen van darmkanker in haar lever

4 september 2022 09:47 | sterren | Door Esther Hut

© ANP Kippa

Het gaat inmiddels weer weer goed met Loretta Schrijver, maar na maanden vol angst en ziekte vertelt de presentatrice de darmkanker zelfs al was uitgezaaid naar haar lever.

Dat vertelde Loretta voor de camera’s van RTL Boulevard.

Neerslachtig

“Ik ben het afgelopen half jaar drie keer onder het mes gegaan. De laatste operatie was het lichtste, maar daar hebben ze wel een kleine tumor weggehaald uit de lever. Het was weer een heel naar voorjaar. En het vooruitzicht dat alles weer lang zou gaan duren. Dat maakte me enorm neerslachtig.”

Vorig jaar werd er namelijk beginnend darmkanker geconstateerd bij de presentatrice. De operatie die ze hiervoor moest ondergaan bracht behoorlijk wat complicaties mee. Wat uiteindelijk in een ziekenhuisverblijf van zes weken resulteerde.

Weer gezond

Gelukkig heeft Loretta het goede nieuws van de doctoren gekregen dat de kanker nu helemaal weg is. Ze kan dan ook niet wachten om weer aan de slag te gaan.

De opnames voor The Masked Singer zijn inmiddels weer in volle gang en Loretta geeft aan er enorm veel zin in te hebben. Daarnaast zien we haar vanaf maandag 12 september weer aanschuiven bij Koffietijd.

Meer over