Loretta Schrijver moest nog onder de douche na val Irene Moors

20 April 2015 16:55 | sterren | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Toen Loretta Schrijver gebeld werd met de vraag of ze bij Life4You wilde invallen voor de naar het ziekenhuis afgevoerde Irene Moors, was ze nog in pyjama.

Lees het artikel hieronder verder

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl

Turbo Review: Pixar-animatiefilm Luca op Disney Plus

Meer film & serie nieuws

Irene Moors raakte gisteren gewond bij de repetities van Life4You, dus als de wiedeweerga moest er vervanging worden geregeld. Loretta Schrijver werd gebeld om plaats te nemen naast Carlo Boszhard"Ik zat de krant te lezen in m’n pyjama, in de keuken," onthult het Koffietijd-gezicht aan RTL Boulevard. "Ongewassen."

Haren wassen

"Ik dacht: ik moet nog onder de douche, ik moet m’n haren wassen, dus laat ik maar nee zeggen," legt Loretta uit. "Toen ging er van alles en nog wat door me heen, maar ik kon natuurlijk niet lang nadenken. Dus dacht ik: ik moet het gewoon doen. Carlo is een grote steun en toeverlaat."

Draaiboek

"Ik ben opgehaald door iemand van de productie," vervolgt de presentatrice. Ze was onaangenaam verrast door het draaiboek van Life4You: "Het draaiboek is me toegestuurd in de auto, maar daar kon ik niet veel wijs uit worden. Dat zag er zó anders uit dan de draaiboeken die we bij Koffietijd krijgen!"

Loretta was gelukkig op tijd voor de uitzending: "Toen kwam ik nog met natte haren aan in de studio en daar zat Carlo met een lege stoel naast zich. Ik gaf me maar over. Dat is maar goed ook: dan hoef je niet na te denken en kan je je eigenlijk nergens zorgen over maken."

Lees ook:
Irene Moors met hoofdwond afgevoerd naar ziekenhuis.

Meer over