Vanwege haar gezondheid

Loretta Schrijver tijdelijk niet te zien in Koffietijd

28 maart 2022 14:58 | sterren | Door Janine van Rooden

© ANP Kippa

Loretta Schrijver was vanmorgen niet aanwezig bij Koffietijd. De presentatrice zal vanwege haar gezondheid ook de komende tijd niet te zien zijn in het programma.

De redactie van Koffietijd maakte vandaag via sociale media bekend dat zij weer tijdelijk afscheid moeten nemen van Loretta. "Ze is namelijk, eerder dan verwacht, opgeroepen voor haar hersteloperatie. We hopen natuurlijk dat alles goed zal gaan en kijken uit naar het moment dat ze er weer is", schrijven ze bij een foto van hun vaste presentatrice. Ook roepen ze op om haar via de reacties een hart onder de riem te steken, en dat gebeurt massaal. "Sterkte lieve Loretta! Zet 'm op. You're a strong woman!", schrijft Edsilia Rombley. Ook Karin Bloemen laat een hartverwarmende boodschap achter: "Lieve Loretta, ik hoop dat alles goed komt! Heel veel sterkte en beterschap gewenst. Kus Karin."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Koffietijd (@koffietijdnl)

Ziekte

Vorig jaar werd er beginnende darmkanker geconstateerd bij Loretta. De operatie die ze hiervoor moest ondergaan bracht helaas meerdere complicaties met zich mee, waardoor ze maandenlang uit de running was. Begin dit jaar keerde ze met goede moed terug op haar vertrouwde plek bij Koffietijd.

Meer over