Loretta Schrijver vindt vreemdgaan geen probleem

Loretta Schrijver (61) begrijpt niet dat mensen relaties verbreken vanwege een slippertje. Volgens het Koffietijd-icoon is lust nu eenmaal iets heel menselijks.

In Story vertelt Loretta dat ze niet goed begrijpt waarom mensen zoveel waarde hechten aan monogamie en trouw: "Er zijn zo veel relaties die stranden vanwege een slippertje. Maar wat is er nou erg aan een keertje vreemdgaan?"

Lust

Volgens Schrijver moet seks gezien worden als een simpele kwestie van lust: "Seks is een kwestie van lust. Ik begrijp niet altijd waarom mensen dáár hun hele relatie en leven aan ophangen. "Hij heeft me belazerd! Zij is vreemdgegaan!" Hele programma’s, zoals Temptation island, gaan daarover. Big deal. Get a life, denk ik dan."

Seksuele wezens

Volgens Loretta zijn mensen nu eenmaal seksuele wezens en dan gebeuren er wel eens dingen: "Natuurlijk kun je de verleiding als man zijnde niet altijd weerstaan, als je in de stad bent of een borreltje hebt gedronken. De een is gevoelig voor sigaretten, de ander voor lekker eten of seks."

Lees ook: Loretta Schrijver viert 60e met tattoo

Meer over:

Reageren