Lotte uit Boer Zoekt Vrouw vond nieuwe liefde in foute skihut

Lotte werd in de Boer Zoekt Vrouw-logeerweek als eerste weggestuurd door boer Tom, maar daar heeft ze niet lang om getreurd: Lotte is inmiddels aan de man.

Lotte was in Boer Zoekt Vrouw een van de gelukkigen die door boer Tom uit zijn 1808 brieven werd gevist. De tulpenboer uit Nieuwe Niedorp en het hockeymeisje uit Dronten bleken echter geen match en Tom stuurde haar als eerste naar huis in de logeerweek. Maar Lotte bleef niet lang alleen: ze is nu gelukkig met Lennart.

Foute skihut

"Tijdens wintersport zag ik in een foute skihut ineens een leuke jongen staan," vertelt Lotte op de BZV-website. "We raakten al snel aan de praat en ik vond hem meteen leuk." Lotte kon toen nog niet op de avances van Lennart ingaan, omdat ze nog niks mocht verklappen over de afloop van Boer Zoekt Vrouw. "Ik kon niet tegen hem zeggen dat ik hem leuk vond, maar hij heeft genoeg hints gekregen die avond."

Berichtje gestuurd

Toch liet Lotte het er niet bij zitten: "Eenmaal thuis dacht ik, ik ga niet iemand laten lopen die zo leuk is, dus heb ik na een zoektocht op internet hem een berichtje gestuurd. Hij gaf aan dat hij mij ook echt wel een berichtje had gestuurd als ik het niet gedaan had. Toen was de uitzending te zien waarin Tom mij naar huis stuurde en konden we eindelijk afspreken."

Boer Zoekt Vrouw

Lotte heeft geen spijt van haar Boer Zoekt Vrouw-avontuur. "Ik denk dat ik door Boer Zoekt Vrouw meer open ben gaan staan voor de liefde en het daardoor tegen ben gekomen," legt ze uit. "Lennart vindt het wel grappig dat ik aan Boer Zoekt Vrouw heb meegedaan. Maar gelukkig hebben mijn schoonouders mij niet gezien op televisie. Ik vind het fijn dat ze niet meteen een beeld van mij hadden."

Too good to be true

Het VVD Dronten-bestuurslid is erg gelukkig met Lennart. "We kunnen goed met elkaar praten en we denken over veel dingen hetzelfde. Hij is bijvoorbeeld ook ambitieus en speelt ook hockey. Soms lijkt het wel eens too good to be true. Maar we zijn gewoon echt heel gelukkig samen."

Lees ook:
Boer Tom definitief geen setje met Rimke.
+ Leonie heeft nog wel zin in boer Tom.

Meer over:

Reageren