Louis Talpe verklaart exit bij GTST

GTST-ster Louis Talpe was toe aan een nieuwe uitdaging en besloot daarom zelf om de soap te verlaten. De acteur zit de komende tijd dan ook niet stil.

Louis Talpe legde gisteravond aan RTL Boulevard uit waarom hij GTST heeft verlaten: "Ik ben gewoon gestopt omdat ik ander werk heb. Ik heb hele leuke aanbiedingen gehad en als je hele goede aanbiedingen krijgt, moet je keuzes maken."

Verliefd op Ibiza

Zo gaat Louis de komende tijd spelen in de nieuwe SBS6-serie Verliefd op Ibiza. Hierin speelt hij dj Lo-Tus. Daarnaast gaat hij in de succesvolle Belgische dramaserie De Ridder spelen. Dit is een droom die uitkomt voor Talpe, hij is namelijk al tijden fan van het programma.

GTST is crazy

Jammer genoeg waren al deze nieuwe rollen niet te combineren met zijn werk bij GTST.  "De planning van Goede Tijden is gewoon crazy", legt Louis uit. De acteur had al moeite om zijn rol in de kinderserie Mega Mindy te combineren met GTST, dus koos Talpe zelf voor een exit uit de soap van RTL.

Nieuwe soaphunk

Dit betekent wel dat GTST op zoek moet naar een nieuwe hunk. Ruud Feltkamp liet al weten extra hard zijn best te doen in de sportschool. Ferry Somogyi, Rik in de soap, gaat zijn collega erg missen: "Ik ben er wel lichtelijk ziek van dat 'ie eruit is. Het was wel een maatje geworden", liet hij weten.

Reageren