Italiaanse bruiloft

Louisa Janssen en partner Rowan krijgen nieuwe realityserie

13 juni 2024 08:35 | sterren | Door Tessa Kok

© Discovery

Het realitykoppel Louisa en Rowan krijgt weer een nieuwe serie. Na het runnen van een camping in Frankrijk in Louisa & Rowan op de Camping, draait hun nieuwe realityserie om hun bruiloft in Italië.

Nieuwe serie

Louisa Janssen en haar partner Rowan zijn tien jaar geleden al getrouwd, maar dat verliep niet zoals ze hadden gehoopt. Daarom wilden ze graag opnieuw naar het altaar. De tweede bruiloft heeft plaatsgevonden in Italië. De aanloop naar en het huwelijk in Toscane zelf zullen te zien zijn in hun realityserie Louisa en Rowan: De Italiaanse Bruiloft. 

Nog een keer trouwen

Het is niet de eerste keer dat het liefdesleven van Louisa en Rowan wordt vastgelegd. Tussen 2014 en 2020 waren ze al te zien op televisie met hun serie Onze Transgender Liefde. Bij de start van hun realityserie tien jaar geleden zagen fans al hoe de twee met elkaar in het huwelijksbootje stapten, nadat Rowan Louisa ten huwelijk had gevraagd. Deze keer was het Louisa die op één knie ging.

Een belangrijke reden voor het realitykoppel om opnieuw te trouwen, is dat ze elkaar het jawoord in de kerk hadden willen geven. Dit was tien jaar geleden niet toegestaan. ''Tien jaar terug hebben we dat geprobeerd maar toen had de kerk letterlijk opgehangen, want toen waren we van hetzelfde geslacht”, aldus Rowan in een interview met RTL Boulevard. 

Droom die uitkomt

Na een lange zoektocht heeft het populaire transgenderkoppel een Belgische priester gevonden die bereid is om hen te trouwen. "We hebben een priester gevonden die heel open-minded is'', vertelt Louisa aan RTL Boulevard.

In de serie is te zien hoe hun grote droom uitkomt door óók voor de kerk te trouwen. En dat ook nog in het land van de liefde, Italië!

De nieuwe realityserie Louisa en Rowan: De Italiaanse Bruiloft is vanaf 15 augustus bij TLC en HBO Max te zien. 

Meer over