En zoekt nog een fantastisch nummer

Louisa Janssen wil Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival

10 augustus 2023 14:55 | sterren | Door Tessa Kok

© Wessel de Groot
Realityster Louisa Janssen, die momenteel samen met Michella Kox te zien is in de Videoland-serie Michella en Louisa Werken Meeheeft vandaag via Instagram laten weten dat het haar droom is om Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2024.

Verschillende projecten

Louisa Janssen heeft het er maar druk mee en is haast niet meer van de buis af te slaan. Momenteel is ze te zien in Michella en Louisa Werken Mee op Videoland en binnenkort gaat ook haar nieuwe programma Louisa & Rowan: Op De Camping beginnen op TLC. Nu blijkt dat ze met nog een project bezig is, namelijk het Eurovisie Songfestival-project. De realityster wil niks liever dan ons land vertegenwoordigen volgend jaar. Dat laat ze weten in een bericht op haar Instagram. 

Lees hier alles over

Nummer voor Eurovisie Songfestival

''Zoals jullie allemaal wel weten inmiddels is mijn grote droom on Nederland te mogen vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival. De afgelopen maanden ben ik, samen met mijn management, op zoek gegaan naar een geschikt nummer om in te zenden voor de komende editie van het Eurovisie Songfestival 2024'', schrijft ze bij een foto van zichzelf. Een goed nummer hebben ze echter nog niet gevonden. ''En alhoewel we wel een paar goede songs hebben mogen ontvangen, zit er nog niet het nummer bij waarvan ik gelijk dacht: dit is 'm'', vervolgt de realityster. 

In haar Instagram-post doet Janssen dan ook een oproep. Als mensen nog een fantastisch nummer hebben liggen dat bij haar past en nog nooit is uitgebracht of gepubliceerd, mogen ze die insturen. 

Meer over