Louise Schiffmacher over Jouw Vrouw, Mijn Vrouw Vips

23 mei 2013 09:55 | sterren | Door Televizier

Voor Jouw Vrouw, Mijn Vrouw Vips ruilde Louise Schiffmacher voor één week met presentatrice (en ex van Alain Delon) Rosalie van ­Breemen. Hoe ging dit avontuur haar af?

Je kwam aan bij Rosalie, en toen?

„Ik kwam aan bij een peperduur, gigantisch luxe huis. En toen kwam ik erachter dat ik helemaal alleen was. Rosalie heeft geen man, haar kinderen waren er niet en zelfs de hond was weg. Het was anders dan ik had verwacht. Ik dacht dat ik naar een warme plek zou gaan, maar ik kwam terecht in Sylt, een dikke-bontjassentoeristeneiland bij Duitsland. Ik vond het er verschrikkelijk en ik paste er niet tussen. Maar het was een heel bijzondere ervaring.”

Hoe zag een dag in het leven van Rosalie eruit?

„Ik heb haar leven geleefd, zoals zij het elke dag leeft. Rosalie is een sportvrouw, dus ik heb elke dag getraind met een personal trainer. Tussendoor ging ik eten, en daarna weer verder trainen. Op het moment dat ik zelf de baas was ben ik gelijk naar het dorp gegaan en heb daar lekker geluncht met een dikke schnitzel. Er was eigenlijk geen fuck te doen daar. Je hebt er een gezondheidswinkel, je kunt er goed sporten en de omgeving is schitterend, maar je moet ervan houden.”

Heb je Henk gemist?

„Ja, ik miste hem wel. Ik hoopte ook dat hij het naar z’n zin had. Henk is niet makkelijk, maar hij is een goede vent. Omdat ik in Sylt geen man had, had ik ook geen klankbord, al heb ik wel veel lol gehad met de crew. Ik vond het eigenlijk ook niet zo erg dat er geen man was. Mijn eerste reactie toen ik het las, was: fijn! Want wat moet een gigantisch rijke man met een getatoeëerd wijf? En zonder man is het ook gelukt om er een leuke tijd van te maken. ”

Zitten jullie vanavond samen voor de tv te kijken?

„Ik weet niet precies wat er allemaal is gebeurd toen Rosalie hier was, maar ik denk dat het een hilarische uitzending wordt. Normaal vind ik het vreselijk om mezelf terug te zien, maar vanavond zitten we met een grote pan spaghetti voor de tv. Misschien vliegen Henk en ik elkaar wel in de haren, haha.”

Zou je het nog een keer over doen?

„Met het grootste gemak! Ik houd ontzettend van een blind avontuur. Ik vond Jouw Vrouw, Mijn Vrouw altijd al geweldig, I love it. Ik heb dus altijd gezegd: als ze me ooit voor het programma vragen doe ik mee. En toen vroegen ze het echt! Ik dacht eerst nog dat het een grap was. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad en zou het graag over doen.”

Meer over