Verdrietig

Love Island-koppel Rowenna en Donny uit elkaar

5 maart 2024 13:11 | sterren | Door Tessa Kok

© Love Island / Videoland

Veel koppels die gevormd zijn in Love Island lijken helaas niet lang stand te houden. Rowenna en Donny waren een uitzondering als een van de langst bestaande koppels uit het programma. Helaas is nu ook aan hun relatie een einde gekomen. 

Dat maakt Rowenna bekend via een bericht op haar Instagram Stories.

Breuk

“Lieve allemaal, bij deze wil ik mededelen dat Donny en ik uit elkaar zijn'', schrijft Rowenna op haar Instagram Stories. ''We maken elkaar niet meer gelukkig. We hebben een hele mooie tijd gehad samen, dus het is heel verdrietig voor ons beiden”, zegt ze erover. “Ik hoop dat jullie ons de tijd en ruimte geven om dit een plekje te kunnen geven.”

Love Island 2021

Rowenna en Donny leerden elkaar kennen tijdens Love Island 2021. Hoewel ze de finale haalden, waren ze op dat moment nog geen officieel koppel. Eenmaal thuis gingen ze hun klik verder uitzoeken. Met succes, want het koppel is zo'n drie jaar samen geweest.

In september deelde Rowena nog vol enthousiasme haar plannen met Donny. Ze waren namelijk van plan om dit jaar samen een huis te kopen. Helaas zijn die plannen door de liefdesbreuk van de baan.

Meer over