Lucille Werner maakt overstap naar SBS 6

29 april 2016 09:32 | sterren | Door Televizier

© Nico Kroon - TROS

Lucille Werner gaat naar SBS 6, waar ze onder meer het tweede seizoen van Mijn Laatste Keer gaat presenteren.

Begin april gingen al geruchten dat het Lingo-icoon de overstap zou maken, maar bij Shownieuws bevestigde ze donderdagavond de geruchten.

Mijn Laatste Keer

Lucille's eerste tv-klus voor  de zender wordt  het tweede seizoen van Mijn Laatste Keer, waarin ze mensen portretteert die nog maar kort te leven hebben. Werner neemt het programma over van Rob Kamphues, die de eerste reeks tot een succes maakte. In een interview met de Telegraaf verklaart Lucille dat het een heftige, maar ook inspirerende serie gaat worden.

Optimisme

Lucille heeft zin in haar nieuwe job, vooral vanwege de goede sfeer die bij SBS heerst: "Ik heb al gemerkt dat er veel optimisme is, want SBS zit weer in de lift. Er gaan een hoop dingen goed, kijk bijvoorbeeld naar Frank Visser en Undercover in Nederland. En ja, er mislukt ook wel eens iets, maar dat heb je overal. Het is een gepassioneerde club mensen waar ik me erg bij thuis voel."

Lingo

Grote vraag is echter of de komst van Lucille ook betekent dat Lingo z'n comeback maakt bij SBS. Daar kan Werner nog niets concreets over zeggen: "We zijn daarover in gesprek. Het balletje, om maar even in de terminologie te blijven, kan naar links of naar rechts rollen. We zitten echt nog in de oriënterende fase."

Meer over