Luuk Ikink niet te porren voor RTL Late Night comeback

4 Augustus 2017 12:40 | sterren | Door Televizier

© Screenshot RTL 4

Met het vertrek van Marieke Elsinga is de vraag wie haar gaat opvolgen bij RTL Late Night. Luuk Ikink heeft in ieder geval geen oren naar z'n oude job.

Bij Radio 538 reageerde Luuk op de op handen zijnde exit van zijn opvolgster. 

Combinatie

Luuk kreeg de vraag of hij zijn werk voor RTL Boulevard en RTL Late Night niet kon combineren zodat hij in beide dagelijkse liveshows een bijdrage kon leveren. Incidenteel verzorgt hij al de voice-overs van RTL Late Night, maar Ikink was niet al te happig om er een gewoonte van te maken: "Dat is wel echt heel veel, hè. Nee, dat lijkt me wel iets te veel van het goede“.

Opvolger

Ikink had ook geen idee wie Elsinga op zou moeten volgen: "Nee, ik zou het echt niet weten. Even kijken… Wie zou het kunnen doen. Nee, ik zou het serieus niet weten. Het is ook super lastig. Dat merkte je bij Marieke ook. Ze moest zichzelf de eerste drie of vier maanden helemaal bewijzen. Dat heeft ze goed gedaan.”

"Goed gedaan" 

Sowieso had Luuk niets dan lof voor Marieke: "Ik vind dat ze het heel goed gedaan heeft. De eerste week toen ze begon belde iemand mij en ik was al gelijk onder de indruk hoe goed ze meteen al was. Ze heeft het heel goed gedaan.”

Meer over