Luuk Ikink scoort nieuwe radioklus bij Ekdom in de Ochtend

7 oktober 2015 15:14 | sterren | Door Televizier

© William Rutten

Luuk Ikink heeft een nieuwe job te pakken: hij is voortaan iedere woensdagochtend te horen op Radio 2 in het programma Ekdom in de Ochtend. 

Luuk moest behoorlijk vroeg zijn bed uit om in de radiostudio naast Gerard Ekdom plaats te nemen voor de eerste editie van Luukraak door de Week.

Luuk Ikink op Radio 2

In deze rubriek geeft Ikink speciaal voor Ekdom in de Ochtend zijn visie op het nieuws van afgelopen week. Als nieuwsduider bij RTL Late Night weet hij natuurlijk als geen ander wat er speelt in de wereld. Overigens is het niet voor het eerst dat Luuk op de radio het nieuws onder de loep neemt. Ver voordat hij als sidekick van Humberto Tan een tv-personality werd, verzorgde Luuk al voor BNN op NPO Radio 1 zijn dagelijkse, satirische nieuwsanalyse.  

Luukraak door de Week

In zijn eerste Luukraak door de Week merkte Luuk op dat de wereld de afgelopen week toch behoorlijk in de war was. Zelfs zonder hulp van kattenfilmpjes en YouTube clips kreeg hij de lachers op de hand, onder anderen door in hun eigen mest liggende koeien te vergelijken met Dave Roelvink.

De veelzijdige Luuk Ikink is ook dit jaar in de race voor de Televizier Aanstormend Talent Award.

Meer over