Luuk Ikink vader van zoontje Lieuwe

13 oktober 2015 22:48 | sterren | Door Televizier

Luuk Ikink (32) is vader. De RTL Late Night nieuwsduider en zijn vrouw Simone Wijnands verwelkomden maandagavond hun eerste kind: een jongetje genaamd Lieuwe. 

Luuk had al rekening gehouden met de geboorte. Hij had zich maandag al afgemeld voor RTL Late Night en dat bleek niet overbodig: Lieuwe, wat Fries is voor "lieve", kwam gisteravond ook ter wereld.

Welkom Lieuwe Ikink

De trotse ouders hebben het nieuws tot dinsdagavond stil weten te houden. Opvallend genoeg maakte Simone zelf het nieuws bekend via Twitter en niet Luuk, die als RTL Late Night nieuwsduider toch een gerenommeerde naam op social media is.

Felicitaties 

Humberto Tan was een van de eersten die reageerde op het blije nieuws. In de openingsminuten van RTL Late Night feliciteerde hij zijn collega met de geboorte van Lieuwe. Ook merkte hij op dat de kleine maandagavond ter wereld kwam "omstreeks dezelfde tijd dat Luuk normaal gesproken de headlines doet". De afgelopen weken kreeg Luuk opvoedtips van diverse RTL Late Night gasten in de rubriek Tipje van de Luier. 

Luuk Ikink op het Televizier-Ring Gala

Het is nog niet bekend wat de geboorte van Lieuwe voor gevolgen heeft voor Luuks aanwezigheid donderdag tijdens het 50e Gouden Televizier-Ring Gala. Ikink is voor de tweede maal genomineerd voor de Televizier Aanstormend Talent Award, maar of de kersverse papa in Carré is om de prijs eventueel in ontvangst te kunnen nemen is nog de vraag.

Meer over