Even niks...

Luuk Ikink voorlopig nog niet terug bij RTL Boulevard

11 augustus 2022 18:50 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Kijkers van RTL Boulevard moeten het al een kleine maand zonder co-host Luuk Ikink stellen. Voorlopig valt hij ook nog niet terug te verwachten aan de desk van het dagelijkse entertainmentprogramma.

Luuk Ikink is een vaste waarde in de doordeweekse uitzendingen van RTL BoulevardMaar hij schittert in deze zomerperiode al een slordige maand door afwezigheid. 

Vakantiereis

Ikink maakte vrijdag 15 juli zijn laatste aflevering voordat zijn welverdiende reces inging. Op Instagram was te zien hoe Luuk het met zijn gezin gezellig had in het Spaanse Valencia. Een unicum voor de presentator die er geen geheim van maakt geen fan te zijn van vakantie of reizen. Zo zei hij in 2018: "Ik ben helemaal geen reiziger. Ik hou er helemaal niet van. Vakantie, prima, maar niet te vaak en al helemaal niet ver weg."

Werk

Kijkers reageerden op de vakantiekiekjes en waren vooral benieuwd wanneer Luuk weer de socials aan elkaar komt praten in de studio. Dat blijkt toch nog wel even te duren: Luuk keert pas op maandag 22 augustus weer terug bij RTL Boulevard. Tot de terugkeer van Ikink nemen invallers als Lex Uiting en Frank Dane de honneurs waar. 

Baardje

Vorige seizoen zorgde Luuk bij zijn terugkeer voor de nodige opschudding toen hij zijn ongeschoren look vaarwel had gezegd. Niet lang daarop nam hij ook afscheid van zijn bekende bril. Of hij in deze vijf weken durende periode een transformatie heeft ondergaan is nog even de vraag. Wellicht heeft hij z'n haar laten groeien.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Luuk Ikink (@luukikink)

Meer over