Down under...

Maarten Steendam verklaart maandenlange afwezigheid bij Hart van Nederland

25 maart 2023 12:30 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Hart van Nederland moet het al enkele maanden zonder presentator Maarten Steendam stellen. De 43-jarige anchorman van de SBS-nieuwsrubriek komt nu met een verklaring voor zijn langdurige absentie.

Maarten Steendam is al sinds maart 2020 een vaste waarde bij Hart van Nederland, maar de laatste weken schittert hij door afwezigheid. Hij ontbrak als eerste mannelijke presentator begin februari zelfs bij de jubileumeditie in het kader van 10.000 afleveringen. Op Instagram geeft de presentator nu tekst en uitleg.

Nieuw-Zeeland

Zijn afwezigheid blijkt een prettige reden te hebben: hij was niet eens in Nederland. Steendam en zijn gezin waren de afgelopen acht weken op reis. Ze trokken per camper door Nieuw-Zeeland. Op Instagram deelt hij enkele jaloersmakende foto's van de trip die hij "onvergetelijk en onbetaalbaar" noemt.

Comeback

Het duurt niet lang voordat Steendam weer achter de desk van Hart van Nederland staat. De programmamaker merkt in zijn post grappend op: "Maar omdat het nu écht een beetje onbetaalbaar begitn te worden komen we toch maar weer naar huis."

Meer over