En ook naar juicekanalen

Maarten van Rossem haalt uit naar André Hazes

11 juli 2022 16:09 | sterren | Door Janine van Rooden

© ANP Kippa/Levin den Boer

Maarten van Rossem staat erom bekend dat hij nogal kan mopperen op van alles en nog wat. Deze keer heeft hij het gemunt op juicekanalen en André Hazes

Je verwacht het misschien niet, maar ook Maarten van Rossem weet wat zich afspeelt op de populaire juicekanalen. Het is hem dan ook niet ontgaan dat André Hazes lange tijd het favoriete onderwerp van deze roddelinfluencers was. En daar deelt hij graag zijn ongezouten mening over in zijn podcast Maarten van Rossem - De Podcast.

André Hazes

Op de bekende juicekanalen is het tegenwoordig wat stiller rondom André Hazes, maar er is een periode geweest dat er elke dag wel roddels waren over de zanger. Als het aan Maarten ligt, mag André onder de radar blijven. "Zou het niet verstandiger zijn om die André Hazes in een psychiatrische inrichting op te nemen? Dat lijkt mij van wel. Maar hij speelt in deze wereld een prominente rol", aldus het De Slimste Mens-jurylid.

Juice

Ook vertelt Maarten in de podcast geen fan te zijn van de hedendaagse roddelkanalen. "RTL Boulevard en Shownieuws bleken dus gewoon nog weer netjes te zijn en dit is dan weer helemaal zonder enige vorm van check of dubbelcheck. Zonder enige vorm van hoor en wederhoor lul je maar een end weg."

Dat mensen blijkbaar genieten van alle 'juice' snapt de presentator niet. "Wat kan het ons ook in godsnaam schelen dat Waylon vreemdgaat? Dan ben je toch knetter als je dat interessant vindt? Dan ben je toch niet goed snik?" 

Gelukkig horen we Maarten nog niet mopperen over De Slimste Mens, wat vanaf maandag 11 juli 2022 elke werkdag om 20:40 uur weer te zien is op NPO 2

Meer over