Bromance

Maarten van Rossem dolenthousiast over deze presentator: 'Voortreffelijke interviewer'

19 januari 2023 09:27 | sterren | Door Judith Regeling

© NLZiet
De woorden 'Maarten van Rossem' en 'dolenthousiast' gaan niet vaak samen, maar in dit geval wel. Het De Slimste Mens-jurylid blijkt namelijk groot fan van presentator Özcan Akyol.

Maarten steekt zijn lof duidelijk niet onder stoelen of banken.

Maarten van Rossem 

In De Slimste Mens worden de kandidaten dagelijks getrakteerd op fragmenten van de Nederlandse televisie. Zo ook afgelopen dinsdag toen er een beeld voorbij schoot van het door Özcan Akyol gepresenteerde programma De Geknipte Gast. De kandidaten in kwestie - Thomas Brok, Cindy Hoetmer en Martin Rombouts - wisten duidelijk het een en ander over hem en zijn programma en dat geldt ook voor Maarten van Rossem. Hij is zelfs diverse keren door hem geïnterviewd.

Özcan Akyol

Niet zonder reden, zo blijkt nu. De vaste sidekick van Philip Freriks blijkt namelijk enorm te spreken over zijn kunnen. "Terecht, lijkt me", reageert hij al direct wanneer Philip opmerkt dat Eus wel erg vaak te zien is op televisie. "Hij is intelligent, rustig, heeft een brede belangstelling en is een voortreffelijke interviewer. Zonder meer.", aldus Maarten. En dat komt volgens Maarten niet vaak voor. "Vaak denk je op de televisie: deze persoon kan beter wegblijven, maar in zijn geval denk ik dat hij het - geheel terecht en zeer rustig - waarmaakt." Die complimenten kan Eus in zijn zak steken!

De Slimste Mens is van maandag t/m donderdag dagelijks rond 20:35 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO1.

Meer over