Personalityshow

Maarten van Rossem en Emma Wortelboer worden een nieuw tv-duo

7 augustus 2023 10:19 | sterren | Door Esther Hut

© Stijn Ghijsen / Bram Willems

Een nieuw tv-duo is geboren! Maarten van Rossem en Emma Wortelboer gaan namelijk samen een personalityshow maken dat naar verwachting dit najaar te zien zal zijn.

Dat heeft Maarten van Rossem bevestigd in zijn podcast.

Maarten van Rossem

Hoe het programma precies gaat heten is nog niet bekend, wel vertelt hij wanneer de eerste uitzending gepland staat. “Ik heb begrepen dat ze beginnen op mijn verjaardag, op 24 oktober.”

“Of dat nou gaat gebeuren durf ik niet te beloven, want ik ga daar niet over,” zegt De Slimste Mens-jurylid. Hij vertelt dat het allemaal afhankelijk is van de verantwoordelijke omroep BNNVARA en de netcoördinator. “En nou ja, van die hele volstrekt ondoorzichtige wereld die Hilversum blijkt te zijn.”

De Slimste Mens

Een bijzonder duo zijn Maarten en Emma, die je in eerste instantie niet meteen bij elkaar zou zetten. Maar tijdens Emma’s deelname in De Slimste Mens (in 2020) bleek ze een goede klik te hebben met het jurylid. Later waren Emma en Maarten ook samen te gast in Boerderij van Dorst

NPO3

Een startdatum van het programma is dus bekend, maar inhoudelijk helaas nog niet. Wel weet Maarten te vertellen dat het programma op NPO3 te zien zal zijn, dus zijn verwachtingen qua kijkcijfers zijn niet heel hoog. “Het komt op NPO 3, dus je weet: daar kijkt sowieso niemand naar.”

Meer over