Televisie comeback

MAFS-Henk doet mee aan Holland's Got Talent

22 augustus 2022 15:01 | sterren | Door Janine van Rooden

© Instagram @henkvandeven

Married at First Sight-Henk maakt zich klaar voor zijn televisie comeback. De realityster is in september namelijk te zien in Holland's Got Talent op RTL 4.

In Married at First Sight werd duidelijk dat Henk zijn brood verdient als volkszanger. Met dat talent gaat hij dit jaar meedoen aan het tv-programma.

Holland's Got Talent

Op Instagram plaatst Henk een aantal foto's van zijn deelname. "Eindelijk mag ik het dan bekend maken, mijn deelname aan Holland's Got Talent. Wat een leuke ervaring was dit, genoten van alles en iedereen." Hij verklapt ook gelijk wanneer hij op televisie te zien is: "23 september is de uitzending."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door #henkvandeven (@henkvandeven)

Married at First Sight

Henk van de Ven deed in 2020 mee aan MAFS en dat bleef niet onopgemerkt. De zanger trouwde met Chantal Huf - beter bekend als 'Wenkie' - wat achteraf een complete mismatch bleek te zijn. Ze werden het meest besproken stel van het seizoen, omdat er continu ruzie was. Hun huwelijk draaide dan ook uit op een vechtscheiding. Zelfs na het programma bleven de twee met modder naar elkaar gooien. Inmiddels is Henk alweer een paar jaar gelukkig in de liefde met zijn huidige vrouw Katja.

Holland's Got Talent is vanaf 2 september 2022 elke vrijdag om 20:00 uur te zien bij RTL 4

Meer over