Manon Meijers prijst Maarten van Rossem om 'signature look' in De Slimste Mens

29 juli 2016 13:23 | sterren | Door Televizier

© Rogier Veldman Fotografie (Maarten) / Nick van Ormondt (Manon)

Styliste Manon Meijers doet mee aan tv-quiz De slimste mens. Als Modepolitie-ster moest ze natuurlijk commentaar geven op de kleding van de andere aanwezigen in de studio. Jurylid Maarten van Rossem kwam er goed vanaf!

Presentator Philip Freriks vroeg Manon eigenlijk om de kleding van haar tegenstanders te beoordelen: SBS-presentator Thijs Zeeman en cabaretier Nabil Aoulad Ayad. De styliste vond beide heren er erg hip uitzien, maar ze had vooral veel lof voor Maarten van Rossem, die altijd met een volledig zwarte outfit het jurycommentaar verzorgt in De slimste mens.

Stijlvast

"Ik wil Maarten een complimentje geven", begon Manon. "Dat vind ik toch wel de Anna Wintour onder de historici. Lekker stijlvast, altijd hetzelfde." Maarten heeft volgens de styliste een echte signature look. "En dat vind ik heel sterk. Je herkent hem eigenlijk al aan zijn kleding."

Origineel

"Ik hoef m’n hoofd dus helemaal niet mee te nemen", reageert Maarten, die 'in dezelfde richting' dacht over zijn fashion-keuzes. "Ik vind het zo krachtig, eigen en origineel", ging Manon nog even door. "Als ik hem zou mogen stylen, zou ik hem zo laten zoals hij is."

De slimste mens

Manon is naast presentatrice van Modepolitie 2.0 ook lifestyledeskundige in RTL Boulevard en styliste in Hotter than my daughter. Ze wist haar eerste aflevering in De slimste mens, die bekeken werd door 1,2 miljoen mensen, te winnen.

Meer over