Nieuwe klus

Manuel Venderbos definitief toegevoegd aan presentatieteam Shownieuws

16 september 2022 11:58 | sterren | Door Esther Hut

© Bente Maria Hilkens

Deze zomer mocht Manuel Venderbos al ervaren hoe het is om aan de Shownieuws-desk te zitten tijdens de zomereditie, maar nu is hij zelfs gepromoveerd naar het avondteam.

De voormalig EO-presentator maakte afgelopen zomer de overstap naar SBS om afgewisseld met Airen Mylene en Dyantha Brooks de speciale zomerse reeks van Shownieuws te presenteren. Manuel viel blijkbaar zo in de smaak bij SBS dat ze hem wilden houden.

Vuurdoop

Gisteravond was dan ook zijn eerste klus op de late avond en op Instagram laat hij weten enorm blij te zijn met zijn 'nieuwe' baan.

"Het zomerhuwelijk met Shownieuws is verlengd. Gisteravond was de vuurdoop. Het loopje naar de tafel is gelukt en dankzij de warme woorden van Ronald Molendijk voelde ik me direct thuis.” Manuel laat weten dat Ronald namelijk na zijn aanstelling de grap “Hebben ze dan helemaal niemand kunnen vinden die een tekst kan voorlezen?” maakte in de groepsapp.

Manuel voegt zich nu als enige man in het rijtje van de overige Shownieuws-presentatoren met Airen Mylene, Dyantha Brooks en Tooske Ragas.

Shownieuws is elke avond te zien rond 22:45 uur op SBS6.

Meer over