Nieuwe tv-klus

Manuel Venderbos aan de slag voor Shownieuws

31 mei 2022 15:18 | sterren | Door Judith Regeling

© Bente Maria Hilkens
Manuel Venderbos mag zich opmaken voor een nieuwe tv-klus. De voormalig EO-presentator presenteert namelijk - afgewisseld met Airen Mylene en Dyantha Brooks - het zomerseizoen van Shownieuws.

Shownieuws de Zomereditie is van maandag 30 mei tot en met vrijdag 26 augustus elke werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6.

Shownieuws de Zomereditie

De speciale zomerse reeks van Shownieuws heeft wel een net iets andere vorm dan de reguliere editie. De presentatoren, waaronder dus ook nieuwkomer Manuel Venderbos, bespreken namelijk niet alleen het laatste nieuws met de vaste deskundige Patty Brard, Bart Ettekoven en Ronald Molendijk, ook is er alle ruimte voor nieuwe én bekende rubrieken.

Peter Gillis en Chatilla van Grinsen

Zo is er deze zomer een speciale rol weggelegd voor realityster Peter Gillis en Chatilla van Grinsven. Dit ietwat onwaarschijnlijke tv-duo gaat in speciale afleveringen wekelijks op pad om een nieuwe sport te proberen. Ook geeft ze hem voedingsadviezen die de notoir koppige vakantieparkenmagnaat nog lijkt op te volgen ook.

Verder krijgen de kijkers ook weer nieuwe afleveringen voorgeschoteld van William Ruttens Op de gevoelige plaat, waarin de bekende fotograaf met BN'ers door hun fotoalbum bladert en nemen diverse BN'ers de kijkers mee op pad in hun stad of dorp.

Meer over