Voice-shaming

Marc-Marie Huijbregts boos op Birgit Schuurman: 'Het is goed met je'

21 maart 2022 15:04 | sterren | Door Janine van Rooden

© ANP Kippa/Remko de Waal

Marc-Marie Huijbregts is boos op Birgit Schuurman. De actrice heeft in een interview iets gezegd over zijn stem en daar is hij not amused over. Marc-Marie noemt dit zelfs 'voice-shaming'.

In zijn podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets vertelt Huijbregts aan Aaf Brandt Corstius dat hij het raar vindt als andere mensen over hem praten in interviews. "Mensen die ik nog nooit heb ontmoet. Dat vind ik super stom." Als voorbeeld haalt hij er een interview met Birgit Schuurman bij. "Als ik dan een man ontmoet vind ik een stem wel belangrijk. Niet dat hij zo'n stem als Marc-Marie heeft", aldus Birgit in het betreffende interview. Marc-Marie is allesbehalve blij met deze uitspraak: "Dat is voice-shaming!"

Boos

Huijbregts vertelt in de podcast dat hij de uitspraak van Birgit niet leuk vindt, ook omdat hij haar helemaal niet kent. "Laat me gewoon uit je fucking leven, Birgit Schuurman. Het is goed met je." Hij vindt dat mensen op moeten houden met het praten over anderen in interviews. "Ze moeten doorgaan met hun eigen leven en daar niemand in betrekken."

Meer over