Marc van der Linden al 110 kilo kwijt

18 November 2017 11:47 | sterren | Door Televizier

© ANP

Marc van der Linden blijft maar kilo’s verliezen. In zijn strijd tegen overgewicht is hij inmiddels al 110 kilo kwijt. Trots deelt de royaltykenner zijn resultaat op Instagram.

Dik twee jaar geleden woog Marc van der Linden nog 205 kilo. Vandaag deelt hij een kiekje waarin hij bekendmaakt dat hij inmiddels minder dan 95 kilogram weegt. Een topprestatie van de royaltyverslaggever die eerder al aangaf nooit meer te stoppen met diëten.

'Veel te veel haar'

Van der Linden schrijft bij zijn foto dat hij momenteel erg tevreden is met zijn nieuwe leefstijl. “Ineens maakte in een foto waarvan ik dacht: daar is eindelijk op te zien waaraan ik zo hard heb gewerkt. Iets van spieren, veel te veel haar maar ook: stralende ogen en een tevreden lach”, aldus de goedlachse koningshuisfanaat.

Discussie

Al sinds de kilo’s ervan afvliegen doet Van der Linden geheimzinnig over zijn dieet. Hij vertelde eerder al dat hij geen maagverkleining heeft gehad. Maar wat dan wel? “Ik heb geen wonderdieet gevolgd en ook niet één geheim”, zegt hij. Meer krijgen we er waarschijnlijk niet over te weten.

Meer over