Marcel Musters ernstig toe aan ontspanning

23 april 2016 11:45 | sterren | Door Televizier

Marcel Musters trekt aan de rem. De 56-jarige acteur gaat het de komende periode rustig aan doen om te voorkomen dat hij zichzelf voorbij rent.

Musters brengt het nieuws rond zijn aanstaande rustpauze in een interview met de Telegraaf

"Ik word oud"

De afgelopen maanden heeft de veelgevraagde acteur amper tijd gehad voor zichzelf. Hij speelde op televisie in series als Familie Kruys, Penoza en Zwarte Tulp. Daarnaast had hij rollen in de tv-film Hope en de jeugdfilm Kidnep. Naast het vele werk is ook de werkdruk hoog: "Sommige producties worden tegenwoordig met zo’n beperkt budget gemaakt dat ik soms veertien uur per dag werk. Ik trek het niet meer, ik word oud."

Meditatiereis

Om tot rust te komen gaat Marcel binnenkort een aantal reizen maken. Hij bezoekt onder andere New York, wat hij zijn tweede thuis noemt, en gaat ook een week mediteren in Zuid-Spanje. Daarnaast staan er nog meer tripjes op het program, maar veel tijd heeft hij niet want de agenda voor het nieuwe seizoen staat alweer redelijk vol.

Familie Kruys seizoen 3

Zo gaat hij met Lies Visschedijk de theaters in met de voorstelling Een Flinke Linkse Vrouw. Ook onthult hij in het interview dat er sowieso weer in de huid van aannemer Johan kruipt: "Na mijn terugkomst in Nederland beginnen weer de opnames van een nieuw seizoen van Familie Kruys."

Meer over