Marco Borsato houdt niks over aan beroerte

Zanger Marco Borsato herstelt stukje bij beetje van zijn TIA. Het is een geruststelling voor de zanger dat hij niets over zal houden aan zijn beroerte.

Eind januari werd Marco getroffen door een TIA. Dat was wel even schrikken, vertelde hij aan RTL Boulevard. Gelukkig gaat het steeds beter: “'Er is nog steeds een stijgende lijn en ik verwacht dat ik er geen enkel effect aan overhoud, dat verwachten de artsen trouwens ook niet.”  

Moeilijk

Toen Marco weer naar huis mocht na zijn TIA, besefte hij pas wat een impact de beroerte op zijn lichaam had: "Ik vond het moeilijk toen ik het ziekenhuis uitliep en ontdekte dat ik zo moe was. Dat strookte niet met de inspanning die ik leverde. Dat vond ik de grootste schrik."

Energie

De energie die de zanger heeft wisselt per dag, maar het gaat echt beter nu. "Ik lig qua herstel op schema. Alleen ik ben ongeduldig en ik wil sneller dan het lukt."

Tour

Een andere reden voor Marco's ongeduld is de Duizend Spiegels Tour die in april van start gaat. Hij wil dan weer helemaal fit zijn. "Ik moet nog even rustig aan doen om daarna mijn mouwen op te stropen en vol enthousiasme aan de tour te beginnen."

Marco beleefde zijn eerste televisieoptreden na zijn beroerte bij de finale van The Voice Kids.

Reageren