Marco Borsato nog niet de oude na TIA

Marco Borsato is nog niet beter na de TIA van 22 januari. De zanger schrijft op zijn website dat het herstel langer duurt dan hij hoopte.

„Mijn herstel loopt weliswaar niet zo snel als gehoopt, maar ik moet onmiddellijk toegeven dat geduld ook niet mijn sterkste eigenschap is, haha! Volgens de artsen loopt alles volgens schema, maar als je altijd zo’n druk baasje bent als ik is het lastig wanneer je geadviseerd wordt rust te houden. Ik wil altijd zoveel doen!”

Moe

Gelukkig zit er wel enige progressie in zijn herstel. „Het fijne is dan ook dat er zeker een stijgende lijn in mijn gezondheid te bespeuren is. Ik ben nog wel snel moe, en die vermoeidheid is niet altijd gerelateerd aan de inspanning die ik heb geleverd. Ik kan ook moe zijn van niets doen maar eerlijk is eerlijk, het gaat steeds beter!"

Duizend Spiegeltour

In april staat de Duizend Spiegeltour op het programma en volgens Marco loopt die tournee geen gevaar. „Als de stijgende lijn zich voortzet zoals deze nu ingezet is is er geen enkele reden om aan te nemen dat de tour niet door zou kunnen gaan. Ik beloof jullie dat de Duizend Spiegelstour niet alleen een intieme tour wordt met zijn kleine zalen maar ook een waar spektakel op CuraƧao, in het Sportpaleis en de Ziggo Dome.”

Eind januari werd Marco getroffen door een TIA

Reageren