Marco Borsato reageert na Tia

Marco Borsato, die woensdag werd getroffen door een TIA, noemt al het medeleven dat hij en zijn gezin hebben gekregen “overweldigend” en “hartverwarmend”.

"Het doet ons allemaal heel goed dat er zo meegeleefd wordt. We hopen dat we nu de tijd en de rust krijgen die we nodig hebben", laat Marco weten aan de Telegraaf. "Ik ben vanzelfsprekend erg geschrokken. Er is meteen adequaat gehandeld waardoor erger is voorkomen. De artsen zijn vooralsnog erg tevreden."

Ziekenhuis

De 47-jarige zanger verblijft op dit moment nog in het ziekenhuis waar doktoren hem goed in de gaten houden. Als alles goed gaat mag hij later deze week vermoedelijk naar huis.

Concerten

Marco zal het wel zeer rustig aan moeten doen, aangezien dat het herstel bevordert. Daarom zijn de concerten die hij zou geven bij de Vrienden van Amstel Live geschrapt. De concertreeks Duizend Spiegels, die in april start, gaat vooralsnog wel gewoon door.

TIA

Borsato werd woensdag onwel vlak voor zijn optreden bij De Vrienden van Amstel Live In Ahoy. De zanger werd snel naar het ziekenhuis gebracht waar een TIA werd geconstateerd,  een tijdelijke verstopping van een bloedvat in de hersenen. De verschijnselen zijn normaal gesproken binnen 24 uur verdwenen.

Reageren