Marco Borsato weer thuis

Marco Borsato heeft op borsato.nl gereageerd dat hij, na een kort verblijf in het ziekenhuis, weer thuis is gekomen. 

Marco doet uitgebreid verslag

Om de bezorgdheid en speculaties weg te nemen reageert Marco met een uitgebreid verslag op het voorval. "Afgelopen woensdag was ik op weg naar Rotterdam voor de Vrienden van Amstel LIVE toen mijn gezichtsvermogen deels verdween. Ik was duizelig, zag wazig, er was sprake van tunnelvisie en ik had moeite om rechtop te staan en mijn evenwicht te bewaren." In het ziekenhuis werd al snel vastgesteld dat het om een TIA ging.

Geen blijvende schade

Gelukkig is Marco goed opgevangen in het ziekenhuis en is er, zoals het er nu uit ziet, dankzij het snelle handelen van de artsen geen sprake van blijvende schade. Zijn gezichtsvermogen en evenwicht heeft Marco weer terug.

Steunbetuigingen

Het nieuws dat hij getroffen was door een TIA maakte veel reacties los, ook bij bekende nederlanders. "De lawine aan steunbetuigingen was overweldigend" zo reageert Marco op de Borsato site. "Door de uitingen van medeleven in woord, daad en via (social) media heb ik me onvoorstelbaar gesteund gevoeld."

Rustig aan doen

Marco zal het wel zeer rustig aan moeten doen, aangezien dat het herstel bevordert. Daarom zijn de concerten die hij zou geven bij de Vrienden van Amstel Live geschrapt. De concertreeks Duizend Spiegels, die in april start, gaat vooralsnog wel gewoon door.

Reageren