Klassieke muziek

Maria Fiselier pakt muzikale tv-klus bij AVROTROS

26 april 2022 13:25 | sterren | Door Judith Regeling

© Ruud Baan
Maria Fiselier gaat aan de slag als presentatrice bij omroep AVROTROS. De Nederlandse mezzosopraan, die veel indruk maakte tijdens Beste Zangers 2018, presenteert vanaf nu alle tv-registraties van klassieke concerten en evenementen bij de omroep.

Dit prachtige nieuws bracht AVROTROS zojuist naar buiten.

Lees ook: Ruben van der Meer en Ricky Koole binnenkort te zien in nieuwe komische dramaserie 

Maria Fiselier

De nieuwe tv-klus is op haar lijf geschreven. "Ik wil klassieke muziek nog dichter bij de mensen brengen en geloof dat mijn enthousiasme en passie voor deze kunstvorm aanstekelijk werken", laat ze weten in een eerste reactie. "Ik wil mensen laten zien en horen hoe ongelofelijk mooi klassieke muziek kan zijn en hoe puur de muziek bij mensen binnen kan komen. Ook wanneer ze de etiketten en tradities niet kennen. Ik ben razend enthousiast over deze nieuwe uitdaging."

Koningsnacht Concert

En lang hoeft ze niet te wachten. Vanavond is ze namelijk al voor het eerst te horen vanuit het Concertgebouw waar het Koningsnacht Concert plaatsvindt. Tijdens dit evenement treden popartiesten als MEAU, Jeangu, en Thomas Azier op met leden van het Concertgebouworkest. Lees er hier meer over

Meer over