Knappe prestatie

Maria Tailor nog als enige vrouw over in Special Forces VIPS: ‘Hele DM stroomt vol’

20 februari 2024 14:20 | sterren | Door Tessa Kok

© Videoland
In de aflevering van Special Forces VIPS van afgelopen zondag ging het er weer heftig aan toe. De ene loodzware opdracht volgde de ander op, allemaal in een bloedhete woestijn. Maria Tailor is momenteel nog als enige vrouw over in het programma, tot verbazing van de kijkers thuis.

Let op: dit bericht bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Special Forces VIPS. 

Nieuwste aflevering

Kijkers van Special Forces VIPS zien al wekenlang hoe de deelnemers zware opdrachten voorgeschoteld krijgen. Afgelopen zondag waren die opdrachten ook weer intens. Zo moesten de deelnemers van grote hoogte uit een helikopter springen en met een nat pak met loodzware containers door de hete woestijn lopen.

Er zijn al meerdere kandidaten afgevallen in het Special Forces-avontuur, waaronder Olcay Gulsen, Demi de Boer, Bizzey en Kim Feenstra. In de nieuwste aflevering viel ook het doek voor Edith Bosch. Dat betekent automatisch dat realityster Maria Tailor, bekend van The Real Housewives of Amsterdam, nog als enige vrouw over is in het programma.

Maria Tailor

Maria staat bekend om haar luxe leven. Dat uitgerekend zij het al een aantal afleveringen volhoudt, verbaast de kijkers thuis. Maria vertelt in een interview met RTL Boulevard dat haar DM's elke zondagavond volstromen en dat mensen reageren dat ze het niet van haar hadden verwacht. Hoe ver ze het gaat schoppen in het programma, moet blijken uit de komende afleveringen.

Op X, vroeger bekend als Twitter, laten kijkers ook hun bewondering voor haar zien.

Iedere zondag verschijnt er een nieuwe aflevering van Special Forces VIPS op Videoland.

Meer over